Bekijk onze diensten

CV ketel vervangen

Verwarming

Meer comfort én meer besparing

Het tijdig vervangen van de CV-ketel is niet alleen noodzakelijk als u in huis of vakantiewoning voorzien wil blijven van een aangename warmtestroom en binnentemperatuur.

Een groot voordeel dat hier nog bij gaat komen is de besparing die een nieuwe CV-ketel realiseert in verhouding tot het verbruik van uw oude CV-ketel. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is het mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die beter ingeregeld is. Dit zorgt voor een lagere energierekening en een verbetering van het comfort in uw recreatiewoning.

Heeft u aan de oude CV-ketel vaak onderhoud en zijn de prestaties ook niet van een gewenst niveau dan is vervanging van de CV-ketel vaak de beste oplossing. Dit vergt natuurlijk een investering, maar doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik, het comfort kan verhogen en de onderhoudskosten kunt wegstrepen is deze investering er één die wij als specialist zeker aanraden.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en brengen voor u in kaart wat de besparingsmogelijkheden zijn. Laat u adviseren om zo tot een optimaal binnenklimaat te komen. U zit er toch ook liever comfortabel warm bij zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over die oude CV-ketel.

Meer comfort én meer besparing
© 2024 Buitenhuis Recreatietechniek | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl