Bekijk onze diensten

Geisers

Verwarming

Bent u op zoek naar een geiser waarop u altijd kunt rekenen?

Een degelijk toestel dat u warm water geeft waar u maar wilt? Nieuwe geisers zijn zuinig, duurzaam, veilig en makkelijk. Wij installeren met name Vaillant geisers om de volgende redenen:

Minimaal verbruik, maximaal rendement

Een keukengeiser is heel bescheiden. Minimaal in verbruik, compact in afmetingen en niet veeleisend als het om onderhoud gaat. Het rendement is echter uitstekend. Het comfort is royaal, de levensduur lang en de keuze groot. Kortom, een toestel dat het minimale met het maximale verenigt.

Makkelijk en comfortabel

Alle Vaillant keukengeisers beschikken over het optimod-systeem. Dit combineert een lager energieverbruik met meer comfort. Zo wordt in de zomer het reeds warme leidingwater minder verwarmd. Dat scheelt energie en kosten. Daar komt bij dat het gasgebruik van de keukengeiser automatisch wordt afgestemd op de hoeveelheid warm water die u tapt. Resultaat: een constante temperatuur, een laag energieverbruik en lage energiekosten.

Bent u op zoek naar een geiser waarop u altijd kunt rekenen?

Zuinig en zeker

Alle Vaillant geisers onderscheiden zich door een verbeterd rendement en een schone verbranding. Dat maakt dat we zelfs geisers in ons assortiment hebben met een A-label! De geisers van Vaillant (behalve de MAG XZ toestellen) hebben een elektrische ontsteking. De brander ontsteekt zonder waakvlam. Dat kan u al gauw zo’n 70 m3 gas per jaar schelen! Bovendien werken de douche en bad geisers volgens het principe van ‘modulatie’. De brander past zich automatisch aan uw warmwaterbehoefte aan. Zo gebruikt u nooit meer energie dan nodig is.

Door betere verwarming van de geisers, verminderd de kans op legionella.

© 2024 Buitenhuis Recreatietechniek | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl